PERSONVERNREGLER

Vi tar personvern på alvor fordi det handler om respekt for deg som bruker av nettstedet vårt og for deg som kunde. meah.design har derfor utarbeidet denne personvernerklæringen i samsvar med personopplysningsloven for behandling av personopplysninger, der informasjonssikkerhet og internkontrollkrav er oppfylt.

Lagret Personopplysninger

Personlig informasjon er noe skjema for data, informasjon og informasjon som kan knyttes til og identifisere en person, for eksempel et navn, fødselsnummer, telefonnummer eller bilde. Mer informasjon om personvern er tilgjengelig på www.datatilsynet.no. Denne personvernerklæringen gjelder innsamling og bruk av personopplysninger på meah.design og i forbindelse med kjøp i nettbutikken og andre henvendelser til meah.design. Hennes finner du informasjon om hvilke personlige data som samles inn, hva som brukes til og hvilke rettigheter du har. MEAH organisasjonsnummer: 924 547 685 er ansvarlig for behandling og kan kontakt for spørsmål på post@meah.design

Hvilken personlig informasjon vi behandler

Når du handler etter noe i nettbutikken, må du i mange tilfeller oppgi følgende informasjon:

• Navn

• Telefonnummer

• Epostadresse

• Kortinformasjon

• Registrering av leveringsadresse for denne informasjonen er en forutsetning for at kjøpet skal fullføres. I forbindelse med kjøp og henvendelser vil vi også lagre:

• Kjøpshistorikk, inkludert type vare du kjøpte og når du kjøpte dem

• Tjenestestatus, servicehistorikk, retur og klager. Hvis du har opprettet en brukerprofil på nettstedet, kan du velge å logge på med brukernavnet og passordet ditt når du handler på nettstedet. Når du oppretter en brukerprofil, krever vi at du oppgir følgende informasjon:

• Personalia

• Postadresse

• Telefonnummer

• Epostadresse

Når du oppretter en profil, har du muligheten til å sjekke at du vil motta vårt nyhetsbrev. Du kan når som helst avslutte abonnementet på dette nyhetsbrevet ved å bruke en lenke nederst i nyhetsbrevet som vil bli sendt via e-post. Hvis du velger å delta i en kampanje, brukerundersøkelse osv., Kan dette bety at du gir ytterligere informasjon, for eksempel kjønn, fødselsdato, interesser osv. Avhengig av hva som blir bedt om i hver kampanje eller brukerundersøkelse. Deltakelse i denne typen undersøkelser er frivillig. Arkivering av personopplysninger Regnskapsloven krever at vi lagrer transaksjonsdata i 5 år, men for å sikre kundenes rettigheter i forbindelse med garanti og krav i henhold til forbrukerkjøpsloven, kjøpsloven og meah.designs salgsbetingelser, vi butikkens kjøpshistorie i 10 år.

Sikring av personopplysninger

meah.design har gode rutiner og omfattende tiltak for å sikre at uvedkommende ikke har tilgang til dine personopplysninger, og at databehandling gjøres i samsvar med krav i gjeldende lovgivning. Eksempler på slike tiltak er risikovurderinger, implementering av organisatoriske og fysiske tiltak, rutiner for tilgangshåndtering og arkivering, samt rutiner for håndtering av data og oppfølging av forespørsler angående rett til innsyn, retting og sletting. Du kan være trygg på at meah.design lagrer din personlige informasjon på en sikker måte.

 

Nyhetsbrev

Vi ønsker å kunne sende deg relevant informasjon om nyheter og tilbud som vi tror du kan være interessert i, men dette er betinget av ditt samtykke. Samtykke gis i nettbutikken eller når du registrerer deg for vårt nyhetsregister på nettstedet vårt. Det er frivillig å samtykke til dette, og du kan når som helst trekke tilbake samtykke på disse måtene:

• Av-abonner på nyhetsbrev ved hjelp av lenken i mailen.

• Send en e-post til post@meah.design, med angivelse av hvilke endringer du vil ha i forhold til MEAHs håndtering av dine personlige data Følgende personlige opplysninger lagrer deg når du registrerer deg i vårt nyhetsbrevregister: navn, e-post, mobil, adresse. Ditt navn og kontaktinformasjon slik at vi kan sikre at du ikke mottar den samme informasjonen flere ganger. Nyhetsbrev inneholder tilbud og informasjon om nyheter som kommer til MEAH. Din informasjon blir bare delt med systemleverandørene som vi bruker til å designe og sende nyhetsbrev. Vi ser informasjonen din til du velger å melde deg ut av nyhetsregisteret vårt.

 

Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker såkalte cookies eller cookies for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet. En informasjonskapsel er en tekstfil som, når du besøker eller samhandler med et nettsted, plasseres i nettleserens interne minne. Du har muligheten til å forhindre at vi plasserer slike informasjonskapsler i nettleseren din. De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera, etc.) er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan velge å endre innstillingene selv slik at informasjonskapsler ikke godtas. Ulempen med å deaktivere informasjonskapsler i nettleseren din er at nettstedet ikke fungerer optimalt. Årsaken er at formålet med de fleste informasjonskapsler vi bruker er å tilby nettopp funksjonaliteten til nettstedet, slik at nettstedet kan huske hva du har lagt til i handlekurven. Vi bruker også andre verktøy enn informasjonskapsler for å samle informasjon om IP-adressen din, nettlesertypen du bruker, bredbåndsleverandøren, operativsystemet, dato og klokkeslett for nettstedsbesøket, og noen data om hvordan du navigerer på nettstedet. Vi bruker denne informasjonen til å analysere trender slik at vi kan gjøre nettstedet mer brukervennlig.

 

Varelevering

Vi sender med Posten og Helthjem for transport av varer. Vi gir personlig informasjon som er nødvendig for at de skal kunne levere varene til deg. Informasjonen som deles med transportørene er navn, adresse, telefonnummer og ønsket leveringssted. Informasjonen slettes innen 36 måneder.

 

Betalingsløsninger

Av sikkerhetsgrunner lagrer vi historikk som inneholder IP-adressen vi mottar bestillinger fra. Betalingsinformasjon på Komplett er: IP-adresse, navn, adresse, e-post og mobiltelefonnummer. Alle systemer som behandler personopplysninger knyttet til betaling av ordrer er strengt begrenset til ansatte som utfører nødvendige oppgaver knyttet til bestillingen. Kortbetalinger og kortnumre lagres ikke utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med lasting, kansellering av reservasjoner og kreditering. Det er ikke mulig for meah.design å se hele kortnummeret ditt i noen av systemene våre etter kjøpet. Hvis det skulle oppstå problemer med en innehaver av et kredittkort på meah.design, finn de 6 første og siste 4 sifrene i kortnummeret ditt (IIN / BIN-nummer) for å identifisere hvilken bank som har utstedt kortet, slik at vi kan hjelpe deg med å løse problemet. Betalings- og kortinformasjon brukes bare til å foreta en betaling.

 

Personopplysninger for tredjeparter

MEAH vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte avsløre din personlige informasjon på noen annen måte enn som beskrevet i personvernerklæringen. Dataene dine blir bare delt hvis vi er juridisk bundet eller får ditt samtykke. Partnere kan bare få tilgang til informasjonen hvis det kreves for å utføre meah.design-tjenester. I slike tilfeller inngås databehandlingsavtaler for å ivareta informasjonssikkerheten, og i tillegg vil meah.design bestemme hvordan informasjonen skal behandles.

 

Åpenhet, korreksjon og sletting

• Du har rett under personopplysningsloven § 18 til å kreve innsyn i den registrerte informasjonen, samt retten til å kreve rettelse og sletting i samsvar med avsnitt 27 og 28. Denne forespørselen må sendes skriftlig til post@meah.design eller til MEAH Design, Bærumsveien 140A, 1358 Jar. Henvendelsen skal rettes til kundeservice.

• Hvis du mener at feil informasjon er registrert, kan du be om retting eller sletting. Du har også rett til å anke til MEAH eller Datatilsynet hvis du mener at vår behandling av informasjonen din er i strid med reglene.

• I henhold til den generelle databeskyttelsesforordningen (GDPR) og retten til å bli slettet, har du muligheten til å kreve informasjonen din hos MEAH anonymisert. I dette tilfellet anonymiserer MEAH ikke registrerte personopplysninger hvis formålet erklærer at den enkelte behandlingen er oppfylt.

 

Rettigheter

I henhold til personopplysningslovens paragraf 18 har du rett til å kreve innsyn i de registrerte informasjonen, samt rett til å kreve retting og sletting i samsvar med lovens § 27 og 28. En slik anmodning må sendes skriftlig til info@meah.design eller MEAH Design, Bærumsveien 140A, 1358 JAR.

 

Endringer

Vi kan gjøre endringer i denne personvernerklæringen, for eksempel som et resultat av å gjøre endringer i strukturen eller funksjonaliteten til nettstedet. Hvis vi gjør noen vesentlige endringer, vil vi informere deg om dette på nettstedet.

 

Ta kontakt med

Forespørsler om hvilken informasjon som er registrert, rettelse og sletting kan sendes skriftlig til følgende e-post: post@meah.design.

 

Postadresse:

MEAH Design, Bærumsveien 140A, 1358 JAR.

 

BEDRIFTER OG SAMARBEID

Er du en bedrift som ønsker å selge våre klær? Kontakt oss på post@meah.design.

Kun seriøse henvendelser.

Er du en influenser eller har egen bedrift og ønsker å samarbeide med oss?

Kontakt oss på post@meah.design.

Kun seriøse henvendelser.

BETALINGSMETODER

Credit / Debit Cards  - PAYPAL - KLARNA - VIPPS